+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Salsa kezdő 1 workshop, Benczúr utca, csütörtük 20:00-21:30 JELENTKEZZ ITT!

JELENTKEZZ ITT!
Kezdő 1 szintű salsa gyakorló estünkön és workshop óránkon átismételjük a kezdő 1 szinten eddig tanult figurákat számolásra és zenére, majd tanulunk egy új, tananyagon kívüli figurát.

JELENTKEZNI SZÜKSÉGES!
"Az órákon kerülni fogjuk a túlzsúfoltságot , ezért azoktól az érdeklődők akik nem vettek még eddig részt a nyári órákon regisztrálás szükséges a részvételhez az alábbi oldalon:
http://carmen-dance.hu/salsa-kezdo-workshop
Amennyiben a létszám betelt arról értesítést küldünk! Mivel helyfoglalás működik az órákon, így nagyon fontos, hogy ha regisztráltál és mégse tudsz eljönni, akkor időben, 24 órával előbb jelezd nekünk, hogy tudjunk másnak helyet biztosítani! Köszönjük! "

Helyszín: VDSZ Székháza - 4. emeleti díszterem
Cím: Budapest, Benczúr u. 45, 1068

Kezdés: 20:00 - 21:30 - ig
A tanfolyam csütörtökönként lesz ugyanebben az időpontban!
Térkép: http://carmen-dance.hu/tanciskola/helyszinek#benczur

A 90 perces alkalom ára Carmen Dance bérlettel 3 kocka , vagy alkalmi jeggyel 2400 Ft

Szép kártyát elfogadunk előre fizetéssel. Érdeklődni ezzel kapcsolatban a carmensalsaeva@gmail.com címen Papp Évánál lehet.

Mára már bizonyára mindenki rendelkezik kézfertőtlenítővel, amit kérjük, hogy használjatok a táncórákra érkezésetek előtt. Ha valakinél nincsen, akkor nálunk a recepción is találtok majd. A maszk viselése nem kötelező.

Attól függetlenül, hogy valaki részt vesz-e a nyári workshop órákon, szeptemberben mindenki ugyanott folytatja a salsa tanulást ahol márciusban abbahagyta.

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok