+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Salsa középhaladó workshop, Benczúr utca, kedd 20:00-21:30 JELENTKEZZ ITT!

Középhaladó szintű salsa gyakorló est és workshop óra, melyen átnézzük a KH 1 szinten eddig tanult figurákat és az év közbeni tananyagon kívüli új figurát tanulhattok!
Kérjük a regisztrációkor pontosan töltsétek ki a csoportotokkal és bérletetekkel kapcsolatos részleteket.

JELENTKEZNI SZÜKSÉGES!

"Az órákon kerülni fogjuk a túlzsúfoltságot , ezért azoktól az érdeklődők akik nem vettek még eddig részt a nyári órákon regisztrálás szükséges a részvételhez az alábbi oldalon:
Amennyiben a létszám betelt arról értesítést küldünk! Mivel helyfoglalás működik az órákon, így nagyon fontos, hogy ha regisztráltál és mégse tudsz eljönni, akkor időben, 24 órával előbb jelezd nekünk, hogy tudjunk másnak helyet biztosítani! Köszönjük!  "

Helyszín: VDSZ Székháza - 4. emeleti díszterem
Cím: Budapest, Benczúr u. 45, 1068

Kezdés: 20:00 - 21:30- ig

Térkép: http://carmen-dance.hu/tanciskola/helyszinek#benczur
Ára Carmen Dance bérlettel 3 kocka , vagy alkalmi jeggyel 2400 Ft
A tanfolyam keddenként lesz ugyanebben az időpontban!
SZÉP kártyát elfogadunk előre fizetéssel. Érdeklődni ezzel kapcsolatban a carmensalsaeva@gmail.com címen Papp Évánál lehet.

Mára már bizonyára mindenki rendelkezik kézfertőtlenítővel, amit kérjük, hogy használjatok a táncórákra érkezésetek előtt. Ha valakinél nincsen, akkor nálunk a recepción is találtok majd. A maszk viselése nem kötelező.

Attól függetlenül, hogy valaki részt vesz-e a nyári workshop órákon, szeptemberben mindenki ugyanott folytatja a salsa tanulást ahol márciusban abbahagyta.

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok