+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Salsa Középhaladó 1, Bp, XI. Fehérvári út. csütörtök, 18:30-20:00 CSATLAKOZZ ITT

Kubai salsa tanfolyam csütörtök  18:30 - 20:00 

Helyszín: Temi Fővárosi Művelődési Háza
Cím: Budapest, Fehérvári út 47, 1119
Térkép és közlekedés: http://carmen-dance.hu/tanciskola/helyszinek#fmh

Hol tartunk a Salsa figurákkal?

Oktatók: Szakács Gábor és Zachár Ágnes

Kapcsolat: Papp Éva +36 30 823 2311

Így csatlakozhatsz Salsa tanfolyamunkhoz

A kubai salsa egy vidám pörgős, izgalmas tánc, amiben igazán jól fogod érezni magad, miközben ismerkedhetsz, barátkozhatsz! Nincs szükséged a táncos előképzettségre! Bátran jöhetsz egyedül is, mert állandó párcsere van az órákon.Ha mégis párral jössz és nem szeretnél cserélni, akkor kérjük jelezd az oktatónak.
Kényelmesen öltözz, váltó cipőt (kényelmes), valamint inni valót hozz magaddal.

 

Az ÖSSZES figura videóit itt megtalálod: http://www.salsasteps-dance-video.com/

 

 * A kezdő salsa tanfolyamok azoknak szólnak, akik szeretnék könnyedén elsajátítani a kubai salsa táncot, más nevén casinot és nem feltétlenül rendelkeznek táncos múlttal.


* A tanfolyamok első alkalma ingyenes bemutató óra, ahol az érdeklődők kipróbálhatják oktatásunkat, megismerkedhetnek tanáraikkal és elsajátítják a salsa alaplépéseit.


* A napi jegyeket, vagy a kedvezményes bérleteket készpénzben lehet megvásárolni a helyszíne recepciósainktól. Nálunk használható a SZÉP kártya is amihez a honlapon található űrlap kitöltése és elküldése szükséges.


* Közvetlenül az ingyenes óra után Budapesten kedvezményesen lehet bérletet váltani.


* A salsa tanfolyam folyamatos, minden héten ugyanabban az időpontban és ugyanazon a helyszínen megy tovább ameddig a létszám ezt lehetővé teszi.


* Tánciskolánkban kubai salsát oktatunk, melynek alaplépései könnyedén elsajátíthatóak 6 - 8 alkalom alatt ( kb. két hónap). A tapasztalata azt mutatja, hogy tanítványaink ezután is folytatják a salsa tanulást. 


* A kubai salsa mellett hangsúlyt fektetünk a harmonikus mozgásra is külön fiúknak és lányoknak szóló óráinkon. Ezen kívül más latin táncok oktatásával is foglalkozunk, úgy mint a bachata, reggaeton, merengue, cha - cha - cha.

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok