+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Carmen Salsa Nyári tánctábor

23. Carmen Salsa Nyári Tánctábor a Balatonnál!

Szeretettel várunk mindenkit 2019 - ben is a Carmen Salsa tánciskola közös nyaralására! Egy teljes hét aktív pihenéssel közvetlenül a Balaton partján, sok-sok élvezetes programmal, játékokkal, mozgással, rengeteg táncórával és esti bulikkal! Jöhetsz egyedül is, de hozhatod akár az egész családot , mert programunkat úgy alakítjuk, hogy minden korosztály, kicsik és nagyok is megtalálják benne a nekik valót!

IDŐPONT: 2019. 06. 25 - 07.01-ig keddtől hétfőig 6 éjszaka, (néhány szállás 4 éjszakára is foglalható).
Helyszín: Riviéra Park Hotel
Cím: Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5, 8623

Szállásunk a hotel főépületében lesz, mely közvetlenül a tó partján, zárt rendezett hatalmas parkban helyezkedik el. A szobák és apartmanok mindegyike tóra néző erkéllyel, fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel rendelkezik.

Az árak tartalmazzák a szállás + félpanziós ellátást, (ebédet az ár nem tartalmazza, de lehet a hotelben igényelni) az összes táncos programot, ingyenes parkolást, strand és napozóágyak ingyenes használatát. Az árak nem tartalmazzák az utazás költségei és az idegenforgalmi adót, mely utóbbi a szállodának fizetendő érkezéskor.

Szállástípusok és árak, melyek április 1 utáni jelentkezés esetén érvényesek április 30 - ig amennyiben a befizetési ütemezés teljesül.

SUPERIOR 2 ágyas felújított szoba, CSAK 12 DB!!! hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal (ebből a típusú szobából CSAK 12 db áll rendelkezésre).
Ára:
7 nap/ 6 éj: 104.000 Ft/ fő. LIMITÁLT mennyiségben!
(5 nap/ 4 éjre nem foglalható valamint egy ágyasnak sem)
------------------------------------------------------------------------------------------

STANDARD 2-3 szobás + fürdőszobás lakóegységek 2 - 5 főig :

7 nap/ 6 éj: 95.000 Ft / fő
5 nap/ 4 éj: 68.000 Ft/ fő júni 27-től júli 1 - ig időszakra!
-----------------------------------------------------------------------------------------

DELUX APARTMANOK felújított 2-3 szobás LÉGKONDICIONÁLT apartmanok nappalival, teakonyhával, televízióval és Balatonra néző balkonnal. Csak 7 nap/ 6 éjszakára foglalható minimum 2 főre: 126.000 Ft/ fő
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
GYERMEKKEDVEZMÉNY 2 felnőtt teljes árú fizetővel egy lakóegységben:
0 - 4 évesig ingyenes
4 - 12 évesig 50 %

Külön fizetendő a helyszínen a hotelnek:
Parkolás 500 Ft / szgk / éj
IFA : 400 Ft / fő / éj (minden 18. életévét betöltött személyre vonatkozik).

Részvétel feltételei:
jelentkezni e-mailban lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen Papp Évánál! Visszaigazoló e-mail után 30.000 Ft/ fő (gyermekek 20.000 Ft/fő) foglaló befizetése mellett tudjuk foglalni a helyet, melynek határideje 2019.április 30 . A fennmaradó részt május 31.- ig kérjük befizetni! Amennyiben ez nem történt meg, úgy automatikusan törli a hotel foglalást!

SZÉP kártyával is fizetheted a programot! Ezt az igényedet a regisztrációs email-ben kérlek jelezd nekünk a kártyakibocsájtó bank nevének megadásával (OTP, MKB, K&H)

Amennyiben egyedül jössz és nincsen szobatársad, akkor kérjük ezt is írd meg nekünk és segítünk a jelentkezőktől függően találni melléd.

Ha több mint 7 nap/ 6 éjszakát szeretnél eltölteni a hotelben és előbb érkeznél, vagy maradnál a tábor után még akkor ezt is írd meg és tájékoztatunk a lehetőségekről, árakról.

Ha mégse jönnél, de befizettél már részben, vagy egészben, úgy csak abban az esetben tudunk pénzt vissza adni, ha szerzel magad helyett valakit!
Megértésedet köszönjük!

Néhány pontban össze szedtük, hogy kinek miért érdemes részt vennie a táborban:

1. Érdemes-e kezdő 1 - 2 szinten eljönnöm?
Igen! A salsa órák minden szinten, kezdő 1, 2...stb. lesznek kétszer egy nap, délelőtt és késő délután is. A köztes időszakban pedig ha nem a parton nyaralsz a barátokkal, családdal, akkor rengeteg más táncóra közül választhat! Belekóstolhatsz más stílusokba (bachata, rocky, merengue, cha - cha) vagy más salsa formációkba, pl: 1 fiú-2 lánnyal salsa, páros rueda, 2 fiú -1 lánnyal salsa és fejlesztheted vezetés és forgástechnikádat! A külön lányoknak és külön a fiúknak tartott mozgás órákon elsajátíthatod a férfias vagy a szép nőies mozdulatokat! Az esti bulikban pedig természetesen kezdő ruedák is lesznek minden órában!

2. Középhaladó vagy haladó vagyok! Lesznek-e számomra hasznos órák?
Természetesen igen! A salsa és bachata órák középhaladó, haladó és extra haladó is lesznek! Ezen kívül a "spéci" salsa és bachata órák is kifejezetten a már magasabb szinten táncolóknak szólnak. Külön a lányoknak és fiúknak tartandó bachata és salsa koreográfia órákon ütősebb és nehezebb sorokat tanulhattok meg! Az 1 fiú-2 lánnyal salsa, páros rueda, 2 fiú -1 lánnyal salsa órák is lesznek külön középhaladó és haladó szinteken. Ugyanígy a vezetés és követés órák is!

3. Kötelező-e az órákon való részvétel?
Nem! Mindenki maga választja meg, hogy mihez van kedve, mit szeretne csinálni, szeretne-e az órákon részt venni, vagy inkább strandolna...stb. Évek óta visszatérő táncosainknak ez a nyaralásuk is egyben.

4. Családommal jönnék és szívesen táncolnának gyermekeim is! Lesz-e nekik szóló foglakozás?
Igen a gyermek - ifjúsági csoportnak minden nap két alkalommal tartunk koreográfia órát és a tanult lépéseket be is mutathatják a szülőknek és a többi résztvevőnek az utolsó este szombaton.


5. Fizethetem-e SZÉP kártyával a részvételt?
Igen lehet vele fizetni. Ezt az igényt regisztrációkor kérjük szépen email-ban jelezzétek felénk előre. A válasz levélben küldjük ennek menetét.

6. Egyedül mennék, nincsen szobatársam. Lehet-e kérni segítséget ezzel kapcsolatban?
Igen! Nem csak Te vagy így, mások is keresnek szobatársat. Kérjük, hogy jelentkezéskor ezt az igényedet jelezd felénk és mi azon leszünk, hogy segítsünk Neked ebben.

Köszönjük a figyelmeteket!

Amennyiben a táborral kapcsolatban a fent említett témákon kívül bármi kérdés felmerül bennetek, kérlek írjatok Papp Évának bátran a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.Várja leveleiteket!


Várunk mindenkit szeretettel!

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok