+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

 Nyár salsa tábor

22. Carmen Salsa Nyári Tánctábor a Balatonnál!
2 - 6 éjszakás részvétel választható !
Szeretettel várunk mindenkit 2018-ban is a Salsa Club Azucar és a Carmen Salsa közösen megrendezett nyári tánctáborába! Egy teljes hét aktív pihenéssel közvetlenül a Balaton partján, sok-sok élvezetes programmal, játékokkal, mozgással és nyaralással csodálatos környezetben! Jöhetsz egyedül is, de hozhatod akár az egész családot , mert programunkat úgy alakítjuk, hogy minden korosztály, kicsik és nagyok is megtalálják benne a nekik valót!
Miért érdemes eljönnöd?
Legfőképpen azért, hogy egy feledhetetlen vidám közös nyaraláson vegyél részt akár egyedül érkezel, vagy barátaiddal, vagy akár az egész családoddal. Másrészt az intenzív táncolás felgyorsítja fejlődésedet, sok szuper figurával bővítheted tudásodat. A napi több óra táncolás felér több hónapnyi táncórára járással. Akár magasabb szintre is léphetsz a tábor végére!

IDŐPONT: 2018. 08. 06 -12-ig hétfőtől vasárnapig 6 éjszaka, (opcionálisan lehet már előző hétvégén, 4, 5-én érkezni, illetve a rendezvény után maradni, valamint lehetőség van pár szoba erejéig 4 illetve 3 éjszakán részt venni)
Helyszín: Riviéra Park Hotel ***
Cím: Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5, 8623

Szállásunk a hotel főépületében lesz, mely közvetlenül a tó partján, zárt rendezett hatalmas parkban helyezkedik el. A szobák és apartmanok mindegyike tóra néző erkéllyel, fürdőszobával, televítióval, hűtőszekrénnyel rendelkezik, valamint néhány közölük légkondicionált is. A hotel saját zárt strandját kizárólag a szálloda vendégei vehetik igénybe! Itt lesznek a táncórák, az esti bulik, beach salsa-k, vízi és száraz csapatjátékok, strand röplabda, vízi ruedák, animációk vízben és szárazon!

Az árak tartalmazzák a szállás + félpanziós ellátást, az összes táncos programot, ingyenes parkolást, strand és napozóágyak ingyenes használatát. Az árak nem tartalmazzák az utazás költségei és az idegenforgalmi adót, mely utóbbi a szállodának fizetendő érkezéskor.

Kedveszményes áraink azoknak, akik április végéig foglalnak és be is fizetik az első részletet, 30.000 Ft/ fő összegben és június 20-ig pedig a teljes összeget! Május 1-je után magasabb ár lesz érvényben!

Szállástípusok és árak:

I. szállástípus: ELFOGYOTT!
Superior 2 ágyas teljesen felújított szoba,( 3. ágy kérhető) hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal (ebből a típusú szobából CSAK 12 db áll rendelkezésre).
Ára:
7 nap/ 6 éj: 98.000 Ft/ fő.
5 nap/ 4 éj 65.000 Ft/ fő
4 nap/ 3 éj: 51.000 Ft/ fő 
1 ágyas felár : 4000 Ft/ éj (csak 4 db 1 ágyas szobát tudunk biztosítani)
2 teljes árú fizető vendég mellett ilyen szobában elhelyezett gyermekekre vonatkozó kedvezményeink:
0 -3 éves korig ingyenes
3 -9 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%
------------------------------------------------------------------------------------------

II. szállástípus: ELFOGYOTT!!!!
2 szobás FELÚJÍTOTT szobával és fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal. 
7 nap/ 6 éj: 
2 fő felnőtt esetén: 98.000 Ft/ fő.
3-5 fő felnőtt esetén: 90.000 Ft/ fő 
A gyermekkedvezmények ennél a típusnál aszerint alakulnak, hogy hány felnőtt fizető van. Ha 2 felnőttel vannak, akkor abból az árból számolandó.
-----------------------------------------------------------------------------------------

III. szállástípus 2 - 7 fő részére. MÉG FOGLALHATÓ !!!!
3*-os 2 vagy 3 szobás szállás televízióval, hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal!
A 3 szobásak közül 4 db légkondival felszerelt, ezek napi 2000 Ft plusz költség mellett foglalhatóak. (LÉGKONDIS szobák már NEM foglalhatóak).

7 nap/ 6 éj:
2 fő teljes árú fizető fő esetén: 90.000 Ft/ fő 
3, 4 vagy 5 fő fizető esetén: 83.000 Ft/ fő 
Családokra, ahol minimum 2 teljes árú felnőtt fizető van plusz minimum egy gyermek, aki nem teljesen ingyenes, azokra ez az alacsonyabb ár vonatkozik és a gyermekkedvezmények ebből az árból számíthatóak:
0 -3 éves korig ingyenes
3 -9 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%

5 nap/ 4 éj 
2 teljes árú fizető fő esetén: 60.000 Ft/ fő (családokra, ahol 2 teljes árú felnőtt fizető van ez az ár vonatkozik és a gyermekkedvezmények ebből az árból számítandó.)
3, 4 vagy 5 fő fizető esetén: 52.000 Ft/ fő 
Családokra, ahol minimum 2 teljes árú felnőtt fizető van plusz minimum egy gyermek, aki nem teljesen ingyenes, azokra ez az alacsonyabb ár vonatkozik és a gyermekkedvezmények ebből az árból számíthatóak : 
0 -3 éves korig ingyenes
3 -9 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%

4 nap/ 3 éj:
2 teljes árú fizető fő esetén: 45.000 Ft/ fő 
3,4 vagy 5 fő fizető esetén: 39.000 Ft/ fő 
Családokra, ahol minimum 2 teljes árú felnőtt fizető van plusz minimum egy gyermek, aki nem teljesen ingyenes, azokra ez az alacsonyabb ár vonatkozik és a gyermekkedvezmények ebből az árból számíthatóak:
0 -3 éves korig ingyenes
3 -9 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%

3 nap/ 2 éj:
2 teljes árú fizető fő esetén: 33.000 Ft/ fő 
3,4 vagy 5 fő fizető esetén: 29.000 Ft/ fő 
Családokra, ahol minimum 2 teljes árú felnőtt fizető van plusz minimum egy gyermek, aki nem teljesen ingyenes, azokra ez az alacsonyabb ár vonatkozik és a gyermekkedvezmények ebből az árból számíthatóak:
0 -3 éves korig ingyenes
3 -9 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%


-------------------------------------------------------------------------------------------

IV. szállástípus: ELFOGYOTT!!!!!!
Delux FELÚJÍTOTT két szobás (nappaliban kinyitható kanapéval + hálószoba) LÉGKONDICIONÁLT apartman teakonyhával, televízióval és Balatonra néző balkonnal. Csak 7 nap/ 6 éjszakára foglalható!
2 teljes árú fizető fő esetén: 108.000 Ft/ fő.
3-4 fő esetén: 105.000 Ft/ fő. 
Légkondi napi 2000 Ft plusz költség!
Családokra, ahol minimum 2 teljes árú felnőtt fizető van plusz minimum egy gyermek, aki nem teljesen ingyenes, azokra ez az alacsonyabb ár vonatkozik és a gyermekkedvezmények ebből az árból számíthatóak
0 -3 éves korig ingyenes
3 -9 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%

Kisgyermekes családok számára kísérőknek (nagypapáknak és nagymamáknak maximum 1 fő erejéig) biztosítunk "nem táncos" részvételt, melynek feltétele, hogy nem lehet részt venni a tánciskola programjain, óráin, bulijain, koncertjén.Ennek ára minusz 10.000 Ft az aktuális árainkból 7 nap / 6 éjszakára.

Részvétel feltételei:
jelentkezni e-mailban lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen Papp Évánál! Visszaigazoló e-mail után 30.000 Ft/ fő (gyermekek 20.000 Ft/fő) foglaló befizetése mellett tudjuk foglalni a helyet, melynek határideje május 15-e. A teljes részvételi díjat június 20-ig kérjük befizetni! Amennyiben ez nem történt meg, úgy automatikusan töröljük a foglalást! Június 20 - a után már csak magasabb áron lesznek elérhető a helyek, amennyiben maradnak!

SZÉP kártyával is fizetheted a programot! Ezt az igényedet a regisztrációs emailodban kérlek jelezd nekünk!

Amennyiben egyedül jössz és nincsen szobatársad, de szeretnél, akkor kérjük ezt is írd meg nekünk és segítünk a jelentkezőktől függően találni valakit melléd.

Ha több mint 7 nap/ 6 éjszakát szeretnél eltölteni a hotelben és előbb érkeznél, vagy maradnál a tábor után még, abban az eseteben is írjál nekünk és tájékoztatunk a lehetőségekről, árakról.

Ha mégse jönnél, de befizettél már részben, vagy egészben, úgy csak abban az esetben tudunk pénzt vissza adni, ha szerzel magad helyett valakit!
Megértésedet köszönjük!

Néhány pontban össze szedtük, hogy kinek miért érdemes részt vennie a táborban:

1. Érdemes-e kezdőként eljönnöm?
Igen! A salsa órák minden szinten, kezdő 1, 2...stb. lesznek kétszer egy nap, délelőtt és késő délután is. A köztes időszakban pedig ha nem a parton nyaralsz a barátokkal, családdal, akkor rengeteg más táncóra közül választhat! Belekóstolhatsz más salsa formációkba, pl: 1 fiú-2 lánnyal salsa, páros rueda, 2 fiú -1 lánnyal salsa és fejlesztheted vezetés és forgástechnikádat! A külön lányoknak és külön a fiúknak tartott mozgás órákon elsajátíthatod a férfias vagy a szép nőies mozdulatokat! Megtanulhatsz más népszerű táncokat is mint például a Bachata, Rocky, Jive, Cha-Cha.. és még sok-sok más remek óra közül válogathatsz egész nap.Az esti bulikban pedig természetesen kezdő ruedák is lesznek minden órában!

2. Középhaladó vagy haladó vagyok! Lesznek-e számomra hasznos órák?
Természetesen igen! A salsa és bachata órák középhaladó, haladó, extra haladó és mester szinteken is lesznek minden nap! Ezen kívül a "spéci" salsa és bachata órák is kifejezetten a már magasabb szinten táncolóknak lesznek. Külön a lányoknak és fiúknak tartandó bachata és salsa koreográfia órákon ütősebb és nehezebb sorokat tanulhattok meg! Az 1 fiú-2 lánnyal salsa, páros rueda, 2 fiú -1 lánnyal salsa órák is lesznek külön középhaladó és haladó szinteken. Ugyanígy a vezetés és követés órák is!

3. Kötelező-e az órákon való részvétel?
Nem! Mindenki maga választja meg, hogy mihez van kedve, mit szeretne csinálni, szeretne-e az órákon részt venni, vagy inkább strandolna...stb. Évek óta visszatérő táncosainknak ez a nyaralásuk is egyben.

4. Családommal jönnék és szívesen táncolnának gyermekeim is! Lesz-e nekik erre lehetőségük, mivel még sohasem táncoltak?
Igen, lesz! Sőt, a gyerekeknek külön csoportot biztosítunk, azon belül is a magasságuk szerint két korcsoportra osztjuk őket, kisebbekre (6, 7 éves kortól) és nagyobbakra (13- 14 éves kortól egészen a nagyokig ). Minden nap 2 salsa órájuk lesz, tehát ha kedvük van táncolni, akkor várjuk őket is szeretettel! Természetesen a salsán kívül Ők is látogathatják a többi kezdő szintű táncórát.

5. Fizethetem-e SZÉP kártyával a részvételt?
Igen lehet vele fizetni. Ezt az igényt regisztrációkor kérjük szépen email-ban jelezzétek felénk előre. A válasz levélben küldjük ennek menetét.

6. Egyedül mennék, nincsen szobatársam, de lehetőség szerint nem szeretnék egyedül lenni a szobában az egy ágyas felár plusz költsége miatt.Lehet-e kérni segítséget ezzel kapcsolatban?
Igen! Nem csak Te vagy így, mások is keresnek szobatársat. Kérjük, hogy jelentkezéskor ezt az igényedet jelezd felénk és mi azon leszünk, hogy segítsünk Neked ebben.

Köszönjük a figyelmeteket!

Amennyiben a táborral kapcsolatban a fent említett témákon kívül bármi kérdés felmerül bennetek, kérlek írjatok Papp Évának bátran a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.Várja leveleiteket!

A táborainkról készült fotókat megtekinthetitek a rendezvény külön facebook oldalán:
https://www.facebook.com/pg/CD-Ny%C3%A1ri-T%C3%A1nct%C3%A1bor-824343147600506/photos/?ref=page_internal


Várunk mindenkit szeretettel!

Kezdő salsa oktatás

Salsa tanfolyamok órarend

bachata tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

kezdo salsa tanfolyamok

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok

Bejelentkezés

Copyright: 2017 Carmen-Dance

Építette: Joomlaabc