+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

22. Carmen Salsa Nyári Tánctábor a Balatonnál!

NAGYON SAJNÁLJUK, DE A RENDEZVÉNY MEGTELT!
Érdemes azonban feljelentkezni a várólistára, mert előfordulhat lemondás!
Címünk: Papp Éva Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mob: 06 30 82 32 311

Szeretettel várunk mindenkit 2018-ban is a Salsa Club Azucar és a Carmen Salsa közösen megrendezett nyári tánctáborába! Egy teljes hét aktív pihenéssel közvetlenül a Balaton partján, sok-sok élvezetes programmal, játékokkal, mozgással és nyaralással csodálatos környezetben! Jöhetsz egyedül is, de hozhatod akár az egész családot , mert programunkat úgy alakítjuk, hogy minden korosztály, kicsik és nagyok is megtalálják benne a nekik valót!
Miért érdemes eljönnöd?
Legfőképpen azért, hogy egy feledhetetlen vidám közös nyaraláson vegyél részt akár egyedül érkezel, vagy barátaiddal, vagy akár az egész családoddal. Másrészt az intenzív táncolás felgyorsítja fejlődésedet, sok szuper figurával bővítheted tudásodat. A napi több óra táncolás felér több hónapnyi táncórára járással. Akár magasabb szintre is léphetsz a tábor végére!

IDŐPONT: 2018. 08. 06 -12-ig hétfőtől vasárnapig 2, 3, 4, vagy 6 éjszaka, (opcionálisan lehet már előző hétvégén, 4, 5-én érkezni, illetve a rendezvény után maradni)

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok

Bejelentkezés

Copyright: 2017 Carmen-Dance

Építette: Joomlaabc