+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

 Nyár salsa tábor

Szeretettel várunk mindenkit 2018-ban is a Salsa Club Azucar és a Carmen Salsa közösen megrendezett nyári tánctáborába! Egy teljes hét aktív pihenéssel közvetlenül a Balaton partján, sok-sok élvezetes programmal, játékokkal, mozgással és nyaralással csodálatos környezetben! Jöhetsz egyedül is, de hozhatod akár az egész családot , mert programunkat úgy alakítjuk, hogy minden korosztály, kicsik és nagyok is megtalálják benne a nekik valót!

IDŐPONT: 2018. 08. 06 -12-ig hétfőtől vasárnapig 6 éjszaka, (opcionálisan lehet már előző hétvégén, 4, 5-én érkezni, illetve a rendezvény után maradni)
Helyszín: Riviéra Park Hotel ***
Cím: Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5, 8623

Szállásunk a hotel főépületében lesz, mely közvetlenül a tó partján, zárt rendezett hatalmas parkban helyezkedik el. A szobák és apartmanok mindegyike tóra néző erkéllyel rendelkezik, valamint néhány közölük légkondicionált is. A hotel saját zárt strandját kizárólag a szálloda vendégei vehetik igénybe! 

Az árak tartalmazzák a szállás + félpanziós ellátást, az összes táncos programot, ingyenes parkolást, strand és napozóágyak ingyenes használatát. Az árak nem tartalmazzák az utazás költségei és az idegenforgalmi adót, mely utóbbi a szállodának fizetendő érkezéskor.

Árak 7 nap/ 6 éjszakára:

2-3 szobás CSALÁDI, 3 *-os rész televízióval, hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal. A 3 szobás családi szobák közül 5 db légkondicionálóval is rendelkezik!
2 felnőtt fő esetén: 90.000 Ft/ fő.
3 felnőtt esetén: 83 .000 Ft/ fő
4-5 felnőtt esetén: 77.000 Ft/ fő

2 ágyas frissen felújított SUPERIOR szobában televízióval, hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal: 
2 felnőtt esetén : 98.000 Ft/ fő. Ebből a típusú szobából CSAK 12 db áll rendelkezésre!
1 ágyas felár : 4000 Ft/ éj (csak 4 db 1 ágyas szobát tudunk biztosítani)

2 szobás CSALÁDI rész, FELÚJÍTOTT szobákkal és fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel és Balatonra néző balkonnal.
2 fő felnőtt esetén: 98.000 Ft/ fő.
3-5 fő felnőtt esetén: 90.000 Ft/ fő 

Delux FELÚJÍTOTT két szobás (nappaliban kinyitható kanapéval + hálószoba) légkondicionált apartman teakonyhával, televízióval és Balatonra néző balkonnal a 7. emeleten. Ebből a típusú szállásból összesen 4 db áll rendelkezésünkre! 
2 fő esetén: 117.000 Ft/ fő.
3-4 fő esetén: 108.000 Ft/ fő. 

Gyermekkedvezmények, melyek 2 felnőttel egy szobában érvényesek és a 2 ágyas felnőtt árakból számolandók. Idén is lesz külön ifjúsági csoport a táncórákon!
0 -3 éves korig ingyenes
3 -12 éves korig 50 %
9 -14 éves korig 30%

Kisgyermekes családok számára kísérőknek (nagypapáknak és nagymamáknak maximum 10 fő erejéig) biztosítunk "nem táncos" részvételt, melynek feltétele, hogy nem lehet részt venni a tánciskola programjain, óráin, bulijain, koncertjén.Ennek ára minusz 10.000 Ft az aktuális árainkból 7 nap / 6 éjszakára.

Részvétel feltételei:
jelentkezni e-mailban lehet március 15-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen Papp Évánál! Visszaigazoló e-mail után 30.000 Ft/ fő (gyermekek 20.000 Ft/fő) foglaló befizetése mellett tudjuk foglalni a helyet, melynek határideje április 15-e. A teljes részvételi díjat június 20-ig kérjük befizetni! Amennyiben ez nem történt meg, úgy automatikusan töröljük a foglalást! Június 20- a után már csak magasabb áron lesznek elérhető a helyek, amennyiben maradnak!

Ha több mint 7 nap/ 6 éjszakát szeretnél eltölteni a hotelben és előbb érkeznél, vagy maradnál a tábor után még, abban az eseteben is írjál nekünk és tájékoztatunk a lehetőségekről, árakról.

Ha mégse jönnél, de befizettél már részben, vagy egészben, úgy csak abban az esetben tudunk pénzt vissza adni, ha szerzel magad helyett valakit!
Megértésedet köszönjük!

Kezdő salsa oktatás

Salsa tanfolyamok órarend

bachata tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

kezdo salsa tanfolyamok

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok

Copyright: 2017 Carmen-Dance

Építette: Joomlaabc