14. közös síelés a Carmen Salsa Baráti Körrel Ausztriában!
PÁLYASZÁLLÁS!!!!
IDŐPONT 2023. január 19-23-ig (péntektől keddig 5 nap 4 éjszaka).
Jelentkezni Papp Évánál lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen levélben.
Helyszín: Hotel Berghof , Tauplitz
Magasság: 1965 m Pályák hossza: 42 km Liftek száma: 19
Jelentkezni Papp Évánál lehet email-ban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Árak 4 éjszakára félpanzióval ,motorosszánnal a parkoló és a hotel között, 3 napos síbérlettel esti salsa bulikkal:
2,3 vagy 4 fős szobában 430 euro/ fő (4 napos bérlettel 460 euro)
(továbbá gyermekkedvezmények, családi szoba lehetősége, síbérlet nélküli részvételi díj információkért érdeklődni lehet emailban ugyancsak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön érdeklődhetsz, ahol Papp Éva várja leveledet).
Pár napra újra csak a mienk a családias és barátságos hotel fent a hegyekben!
Igazi szuper pályaszállás mesés környezetben szaunával, két - három és 4 ágyas szobákkal!
Aki nem síel, de szívesen kikapcsolódna és esténként bulizna az is jöjjön bátran. Fent a hegyek meseszépek, akár a sífutást is ki lehet próbálni! Lent a faluban szuper élményfürdő van : http://www.grimming-therme.com/therme/impressionen/
valamint nem messze található egy gyönyörű városka, Hallstatt ishttps://hu.wikipedia.org/wiki/Hallstatt. A sífutás pedig biztosan menni fog ???? Nagyon egészséges!
UTAZÁS:
egyénileg illetve telekocsikat szervezünk.Írjatok, ha nincsen megoldva az utazásotok és segítünk!
Jelentkezni és az árakról informálódni Papp Évánál lehet email-ban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Tauplitz Stájerország tartomány immár hagyományosan leghóbiztosabb terepe. Évről évre hóvastagság rekordok dőlnek meg itt, a szezon során nem ritka, amikor a hóvastagság meghaladja az 5 métert. Adottságainak köszönhetően Tauplitz és környéke a freeriderek és mélyhósízők paradicsoma!
Természetesen találunk itt minden tudásszinthez ideális meredekségű változatos lejtőt, síiskolát és kezelt sí-futópályákat is. Snowboardosok számára kevésbé ajánljuk, mivel a Tauplitzalmon egy viszonylag sík plató található, az ide befutó pályák közötti átcsúszás bot nélkül nem egyszerű.
Aki síléc nélkül érkezik, az is megtalálja itt a számítását, az Aussee és a környékbeli tavak-hegyek télen-nyáron egyaránt számtalan sportolási és kirándulási lehetőséget biztosítanak.
Nyolcszemélyes kis kabinos lift áll rendelkezésre, ami 2,5 km hosszan vezet fel közel 2000 méteres magasságba. Bad Mitterndorf felől a Tauplitzalm Alpenstrassén haladva érhető el síbusszal, vagy gépjárművel az új lift völgyállomása, valamint az itt kialakított új, 350 férőhelyes parkoló. A lift alatt új pályák lettek kialakítva (kék, piros és egy rövid fekete szakasz is), Bad Mitterndorfig pedig kedvező hóviszonyok esetén vissza lehet csúszni a völgypályán!
Magasság: 1965 m
Pályák hossza: 42 km
Liftek száma: 19