+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

 

Induló kezdő salsa tanfolyamokat itt találsz.

Regisztrálni a kezdő tanfolyamokra itt tudsz.

Kövess minket a Facebookon (ide kattints)

 

Tánciskolánkban kubai salsát tanítunk, melynek elsajátítása egyszerű, nem igényel táncos előképzettséget. Egyre népszerűbb mint külföldön, mint pedig nálunk és folyamatosan növekszik a salsa rajongók tábora!

 
A salsa más néven rueda de casino körtáncot jelent, ahol egy valaki, a rueda irányítója mondja a figurákat és minden pár ezt táncolja. A ruedán belüli  folyamatos párcserének köszönhetően mindenki táncol mindenkivel. Így nem feltétlenül kell párban jönni, viszont lehet párral távozni. A ruedában táncolás segíti a barátkozást és a kapcsolatteremtést, melynek köszönhetően mára kialakult több száz fős salsás közösségünk.

 

A legfontosabb amit a salsáról elmondhatunk, hogy ez a tánc alapvetően szabad tánc és nem koreográfia. A rueda segít a tánc megtanulásában, azonban idővel a fiúk megtanulják vezetni a lányokat a lányok pedig követni a fiúkat. Ennek köszönhetően bármelyik salsa buliban bárki táncolhat bárkivel nem csak ruedában hanem egyénileg is!


Végül néhány gondolat, ami eddig visszatartott a tánctól, de ha eljössz hozzánk bebizonyítjuk az ellenkezőjét.

- "Ügyetlen, két ballábas vagyok.."


Az az igazság, hogy aki két lábon tud járni, annak a tánc is menni fog. Van, akinek könnyebben megy a tanulás és van, akinek több gyakorlásra van szüksége. Bízz tanáraink szakértelmében és ne hagyd, hogy a félelmed visszatartson! Ráadásul ingyen kipróbálhatod,ha eljössz kezdő kubai salsa tanfolyamunkra.

- "Nem vagyok táncos alkat.."


A tánc nem alkat és korfüggő! A mozgás egyik legélvezetesebb formája a tánc, amiből nem maradhat ki senki, csak azért mert Ő nem vékony, izmos alkatú! Nem az számít milyen az alakod, hanem hogy használod a tested!

- "Nem csinálok magamból bolondot.."


Ez a gondolat mindenkiben megfogalmazódott már, de ahhoz hogy előrébb juss az életben kockáztatnod kell! Ha nincsen elég önbizalmad, hogy mások előtt táncolj, akkor csavard fel otthon a szőnyeget, tedd be a kedvenc zenédet és máris indulhat a tánc. Azonban ha szeretnél megtanulni párban táncolni, akkor le kell győznöd a félelmedet .
Rajtad kívül sokan megtették és mára életük részévé vált a salsa tánc. Rendszeresen járnak táncestekre,salsa oktatásra,salsa bulikba és garantáltan nem bánták meg!

- "Nincsen semmilyen táncos előképzettségem.."


A kezdő kubi salsa tanfolyamok nem igényelnek táncos előképzettséget!
A tánciskola nem azoknak szól, akik versenyre készülnek, hanem azoknak, akik szórakozás céljából szeretnének megtanulni táncolni. Tudjuk hogy a hozzánk érkezők többsége nem járt még táncórán, ezért felkészült oktatóink lépésről-lépésre haladnak a salsa oktatásban.

"Megyek, de mennyi idő alatt tanulok meg salsázni?"


A salsa alapjai könnyedén elsajátíthatóak körülbelül 6 vagy 8 alkalom alatt. Ha szeretnéd, lehetőséged van ezután is folytatni a tánctanulást a csoportban - és ez garantáltan így lesz. :)

Amennyiben eldöntötted hogy belevágsz, nincs más dolgod mint jelentkezni és részt venni a kezdő salsa tanfolyamon.

Miért érdemes elkezdeni salsázni:

* A táncolás kulturált szórakozás a számodra

* Egy olyan közösség tagja leszel ahol elfogadnak olyannak amilyen vagy.

* Vidám és kellemes emberek társaságába csöppenhetsz.

* Tánc közben elfelejted gondjaidat, problémáidat.

* Mindennapos része lesz életednek a mozgás és a sport.

* Jobban fogod érezni magad a bőrödben, feloldod a napi stresszt.

* A salsa nem csak a lábadat, hanem az agyadat dolgoztatja legfőképpen.

* Rengeteg új barátra lelsz, akikkel igényesen szórakozhatsz.

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok