+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Már táncolók csatlakozhatnak csoportjainkhoz az alábbi két feltétellel:

megfelelő szintű tánctudás és a fiú-lány arány fegyelembevétele mellett!

Aki már tud valamilyen szinten táncolni, akár régebben itt tanult nálunk, akár más tánciskolába járt,vagy akár szintet szeretne lépni annak lehetősége van csatlakoznia aktuális csoportjainkhoz az alábbi módon:
annak érdekében, hogy csoportjaink fejlődését és oktatásunk minőségét maximálisan biztosítani tudjuk azok tudnak egy adott szintű csoportba járni, akiknek tudás szintje  megegyezik a csoportba járókéval! A megfelelő csoport kiválasztása minden esetben előre egyeztetett személyes találkozón történik az iskola szakmai vezetőivel, akik rövid, 10 perces közös tánccal felmérik a csatlakozni kívànó tudását. Amennyiben pár figura tudása hiányzik a kiválasztott csoporthoz tanáraink segítenek a  lépések pótlásában, valamint az általunk kifejlesztett legmodernebb video figurakatalógusunk, a Salsa Steps is maximális segítséget nyújt ebben. (http://www.salsasteps-dance-video.com).

Abban az esetben ha valaki csatlakozásával felborítaná az adott csoportban a fiú-lány arányt abban az esetben a meglévő tudásszint mellett sem tud csatlakozni!  
Személyes szintfelmérő alkalom nélkül nem lehet aktívan részt venni az órán, kizárólag mint néző nyerhet betekintést a hozzánk csatlakozni kívánó ingyenesen egy alkalom erejéig! Ezt minden esetben kérjük előre jelezni.

Órarendünkben minden óránál tájékozódni lehet a "hol tartunk"-ra kattintva mely figurák elsajátításánál tartanak aktuálisan a csoportok.
Megnézem az órarendet.

Csatlakozással és óralátogatással kapcsolatban Papp Zoltánnal, vagy Papp Évával  lehet egyeztetni levélben vagy telefonon.
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. on,
Mobil: + 36 30 97 34 684, vagy + 36 30 82 32 311

Mindenkit szeretettel várunk iskolánkba!

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok