+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

- Iskolánk teljesen új kezdő salsa tanfolyamainak legelső órája minden érdeklődő számára ingyenes.

- Már táncolók csatlakozása:
aki már tud valamilyen szinten táncolni akár régebben itt tanult nálunk, akár más tánciskolába járt, annak lehetősége van csatlakoznia aktuális csoportjainkhoz az alábbi módon.
Annak érdekében, hogy csoportjaink fejlődését és oktatásunk minőségét maximálisan biztosítani tudjuk a megfelelő csoport kiválasztása minden esetben előre egyeztetett személyes találkozón történik az iskola tanáraival, akik rövid, 10 perces közös tánccal felmérik a csatlakozni kívànó tudását. Mivel iskolánk szakmai vezetői folyamatosan bővítik az órákon oktatott anyagot, ezért bármilyen szintről (akár több évnyi tanulás után is) hozzánk érkezőnek biztosan lesz olyan lépés amivel iskolánkban találkoznak először. Ez természetesen nem akadálya a csatlakozásnak, tanáraink segítenek a hiányzó lépések pótlásában 1-2 figura erejéig, valamint az általunk kifejlesztett legmodernebb video figurakatalógusunk, a Salsa Steps is maximális segítséget nyújt ebben. (http://www.salsasteps-dance-video.com).
Személyes szintfelmérő alkalom nélkül nem lehet aktívan részt venni az órán, kizárólag mint néző nyerhet betekintést a hozzánk csatlakozni kívánó természetesen ingyenesen egy alkalom erejéig! Ezt az adott helyszínen az óralátogatás alkalmával a foglakozás előtt a recepciósnak és az órát vezető tanárnak is jelezni kell!

Órarendünkben minden óránál tájékozódni lehet a "hol tartunk"-ra kattintva mely figurák elsajátításánál tartanak aktuálisan a csoportok.
Megnézem az órarendet.

Csatlakozással kapcsolatban időpontot Papp Évánál lehet egyeztetni levélben vagy telefonon személyesen.
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. on,
Mobil: 06 30 82 32 311

Mindenkit szeretettel várunk iskolánkba!

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok