+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Kedves Látogató!

Amit a Carmen Salsáról röviden elmondhatunk:
Való igaz: tánciskolánkban kiemelkedő színvonalon folyik a táncoktatás immáron 20 éve! Ez a fő tevékenységünk lényege - azonban ez messze nem minden! Megalakulásunk óta iskolánk elsődleges célja, hogy a zene és tánc, ezen belül is főleg a salsa tánc okozta pozitív érzések minden ember életének része legyen. Tánciskolánk összes salsa oktatóját egyetlen gondolat vezérel, a salsa tánctanítással felpezsdíteni az emberek életét és vidámabbá tenni a szürke hétköznapokat! Ez már akkor is így volt amikor a Carmen Salsa 1996-ban megnyitott, és ma is pontosan így van!A magas szintű táncoktatás csak egy része tevékenységünknek. Ennél sokkal többről van szó: az emberi kapcsolatokról! Fontosnak tartjuk, hogy a mai rohanó világunkban egy olyan kis szigetet teremtsünk minden Carmenes számára, ahol elfelejthetik gondjukat, bajukat és ahol találkozhatnak barátaikkal. Tanárok és tanítványok közösen, egymást elfogadva teremtjük meg azt a helyet, ahol mindenki önmaga lehet. Oktatóink arra törekszenek, hogy partneri kapcsolatot alakítsanak ki tanítványaikkal, hiszen számukra a táncoktatás nem munka, hanem szenvedély.

Miért éppen a kubai salsa?
A válasz egyszerű, a kubai salsa több mint tánc!

 

Egy olyan stílus, amely a mozgást, a zene szeretetét és a közösség összetartó erejét ötvözi egy formába. Táncóráinkon eredeti kubai salsát, más néven Rueda de Casinot oktatunk, melynek elsajátításával tanítványaink nem csupán a salsát tanulják meg, hanem egy több száz fős salsa közösség tagjaivá válnak.

Rendszeresen megrendezett színvonalas rendezvényeink, felejthetetlen nyári kubai salsa táboraink, táncos wellness hétvégéink, valamint közösségi programjaink mind-mind ezt a célt szolgálják.

 

Salsa tábori összefoglaló videó

Több évtizedes tapasztalatunk azt bizonyítja, hogy megfelelő szakértelem segítségével bárki számára elsajátítható a tánc, legyen szó akár a salsa, vagy egyéb más táncstílusról! Kortó, alkattól, ritmusérzéktől valamint a tehetségtől függetlenül megtanulhat bárki táncolni. Hiszünk abban, hogy tánciskolánk méretéből adódóan pozitív változásokat érhet el nem csak egyéni, hanem közösségi szinten is.Ingyenesen látogatható bemutató óráink célja, hogy a tánc okozta pozitív hatás bárki számára elérhető legyen anyagi lehetőségétől függetlenül.

Kezdő salsa oktatás

Salsa tanfolyamok órarend

bachata tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

kezdo salsa tanfolyamok

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok

Bejelentkezés

Copyright: 2017 Carmen-Dance

Építette: Joomlaabc