Áraink és SZÉP (Széchenyi Pihenőkártya) használata vásárlásra!

Az Új kezdőknek és a minket első alkalommal kipróbálóknak a legelső óra ingyenes!

Óráinkon napijeggyel, vagy kedvezményes árú bérlettel lehet részt venni! 
 

Táncbérlet típusa

1 alk

(2 táncóra)

Teljes ára:

Érvényessége: 

2.5 alk 

(5 táncóra)

2900 Ft / alk

7.250 Ft

         5 hét

5 alk

(10 táncóra)

2700 Ft / alk

13.500 Ft

10 hét

7.5 alk

(15 táncóra)

2500 Ft / alk

18.750 Ft

15 hét

1 alk

(óradíj)

3600 Ft

 

adott órán

 

Egy táncóra 45 perc (2 bérletkocka). Bérletáraink egy táncórára lettek kialakítva,így könnyen kikalkulálható velük a 2 táncóra (90 perc) ára is.! Például a 10 táncórás 13.500 Ft árú bérlettel a 2 táncóra (90 perc) foglalkozás 2700 Ft-ba kerül. A bérletek érvényessége úgy lett  kialakítva, hogy többszöri hiányzást is enged. A munkaszüneti napokat, ünnepnapokat, nyári szünetet figyelembe vesszük, az érvényességek ilyenkor automatikusan meghosszabbodnak. A bérletekről minden alkalom előtt kerül lehúzásra az adott óra. Előfordul, hogy a végén megmarad a bérleten pl. 2 db kocka, ami nem vész el, hanem tovább vihető a következő bérletre. Óradíj és bérlet vásárlása készpénzben történik az órák előtt recepciósainknál.

SZÉP kártyával is rendezheti táncbérletét előre fizetéssel!

Mindhárom bank (OTP, MKB és K&H) által kibocsájtott kártya SZABADIDŐ része felhasználható iskolánkban. A fizetési igényét kérjük levélben jelezze az alábbi címen Papp Évának: carmensalsaeva@gmail.com . A válasz levélben megírjuk az előre fizetés menetét.

SZÉP kártyás fizetést követően kérjük küld el számlázási adataidat (név, cím) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Árakkal és SZÉP kártyával kapcsolatban telefonon is kérheti  segítségünket a + 36 30 823 2311 számunkon, ahol Papp Éva várja hívását.

 

kezdo salsa tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok