+36 30 823 2311   |  carmensalsaeva@gmail.comFcebook salsa

Tánciskolánk házirendjét úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára kényelmes és zökkenő mentes legyen a tánctanulás.

*Órán való részvétel feltétele

Az órán való részvétel minden esetben karszalag viselésével lehetséges! Akár bérlettel, akár alkalmi jeggyel, akár ingyen vesz részt valaki az órán a karszalag viselése kötelező mind a teremben, mind pedig a hozzá tartozó helységekben! Érkezéskor a recepciónál lehet kérni és az óra végéig viselni kell jól látható módon. Karszalag nélkül az órán résztvevőt mind az oktatónak, mind pedig a recepciósnak jogában áll felszólítani az óráról való kiállásra.

- Már táncolók csatlakozása:

aki már tud valamilyen szinten táncolni akár régebben itt tanult nálunk, akár más tánciskolába járt, annak lehetősége van csatlakoznia aktuális csoportjainkhoz az alábbi módon.
Annak érdekében, hogy csoportjaink fejlődését és oktatásunk minőségét maximálisan biztosítani tudjuk a megfelelő csoport kiválasztása minden esetben előre egyeztetett személyes találkozón történik az iskola vezetőjével, Papp Zoltánnal, akik rövid, 10 perces közös tánccal felméri a csatlakozni kívánó tudását.
Személyes szintfelmérő alkalom nélkül nem lehet aktívan részt venni az órán sem a teremben, sem annak környezetében, kizárólag mint néző nyerhet betekintést a hozzánk csatlakozni kívánó természetesen ingyenesen egy alkalom erejéig! Ezt az igényt adott helyszínen az óralátogatás alkalmával a foglakozás előtt a recepciósnak és az órát vezető tanárnak is jelezni kell!

*Bérletek általános információ

Óráink 60 vagy 90 percesek és mindig az adott időtartamot húzzuk le a bérletekről akkor amikor részt vesz valaki a foglalkozáson. Későknek nem áll módunkban kevesebbet lehúzni!

A bérletet az azon feltüntetett érvényesség dátumáig lehet használni.
Ha valaki elveszti a bérletét újat nem tudunk helyette adni, ezért kérünk mindenkit vigyázzon a bérletére! A havi bérlet kizárólag a rajta szereplő hónapra érvényes!

A táncbérletek felhasználhatóak minden helyszínünkön óráinkon és az általunk szervezett gyakorló esteken és bulikban. Mindenki csak a saját szintjének megfelelő órán, vagy annál lejjebb szintűn vehet részt.

Következő bérletet a régi bérlet bemutatásával lehet megvásárolni.
A táncbérlet névre szóló, másra át nem ruházható!

*Átjárhatóság a helyszínek között

A csoportok teljesen kezdő szintről indulnak és ahogyan telik az idő úgy lép a csoport egyre magasabb szintre. A bérlettel át lehet járni másik tánccsoportokba is, akár másik helyszínre is. Ennek egyetlen feltétele hogy csak ugyanolyan, vagy alacsonyabb szintű csoport legyen.
Órarendünkben könnyen ellenőrizhető, hogy hol tart egy adott csoport az "Itt tartunk"-ra rákattintva.

*Ingyenesen táncórán való részvétel feltétele

Első óra látogatása mindenki számára ingyenes.Akár teljesen kezdő, akár más tánciskolából iskolánkhoz csatlakozni kívánóról legyen szó.

Ha valaki magasabb szintű csoportban tanul, akkor ingyenesen részt vehet az alacsonyabb szintű csoportok óráin, amennyiben tánciskolánk bérletével igazolja, hogy rendszeresen és legalább 2 hete részt vett a saját, magasabb szintű óráján. (középhaladók a kezdő órákon, haladók a kezdő és középhaladó órákon vehetnek így ingyen részt, KIVÈTEL a KÖZÈPHALADÔ 3, ami a haladóknak sem ingyenes).

A második feltétele az ingyenes óralátogatásnak, hogy ne boruljon fel a nemek aránya. Amennyiben például lány vagy és az adott órán eleve több a lány, abban az esetben nem tudsz élni az ingyen gyakorlás lehetőségével.

*Kimaradás pótlása

A rendszeres óralátogatás nem kötelező de hasznos. Előfordulhat hogy betegség, utazás, vizsgák miatt kimaradsz az órádról. Kérlek értesítsd tanárodat erről hogy segíteni tudjunk az eredeti csoportba való visszacsatlakozásba, vagy, hogy segítsünk másik csoportot keresni a számodra ahol zökkenőmentesen folytathatod a tánctanulást.

*Segítünk a gyorsabban haladóknak

Sok éves tapasztalatunk, hogy valaki az átlagosnál gyorsabban tanul, ezért a csoportokon belül van lehetőség magasabb szinthez csatlakozni. Erről közösen az iskola vezetősége dönt a tanítvánnyal, akinek lehetőséget adunk magánóra keretein belül a gyorsabb haladásra és ezzel egy magasabb szintű csoporthoz való csatlakozásra.
Ezzel kapcsolatos igényt levélben és telefonon is lehet jelezni felénk: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06/30-82-32-311

*Felszerelés, öltözet

Mivel sokat fogunk táncolni, ezért elengedhetetlen egy kényelmes váltó cipő és bőséges folyadék, esetleg egy kisebb méretű törülköző. A higiénia érdekében pedig dezodor és esetleg váltó póló.

*Rendezvények

Az órák mellett rengeteg programot kínálunk melyek a táncról, a jó hangulatról, ismerkedésről, barátkozásról, kulturált szórakozásról szólnak.A részvételt kizárólag azok számára tudjuk biztosítani, akik időben regisztrálnak ezekre és betartják a megadott befizetési időintervallumokat. Befizetés utáni lemondást és pénz visszafizetést csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha a lemondó szerez maga helyett valakit. Ez a partner helyszínekkel kötött szerződési konstrukciókból adódik!

kezdo salsa tanfolyamok

Salsa tanfolyamok órarend

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok