Bachata kezdő 2 tanf., 11. ker. FMH. Szerda 18:00

 
 

Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Ház (FMH)
Cím:  1117 Budapest, Fehérvári út 47.
Első alkalom: 2023.03.29. Szerda
Kezdés: 18:00-19:30-ig (4x90 perc)
Utolsó alkalom: 2023.04.19. Szerda
Oktatók: Sarkadi Pali és Zachár Ági
 
Fülbemászó dallamok, lágy ritmusok, egyszerű könnyen megtanulható lépések és jól használható figurák! Gyere el és engedd, hogy Téged is rabul ejtsen ez a romantikus stílus! A figurák gyorsan megtanulhatók és máris használhatók a bulikban! A tanfolyamra azokat várjuk akik már részt vettek legalább 5-7 alkalommal bechata órán és ismerik az alaplépéseket.
A 4. alkalom után várunk vissza magasabb szintű bachata tanfolyamunkra ugyanerre a helyszínre és időpontra!
 
Tanfolyam ára:
elővételben a 4 alkalomnak (4x90 perc) 9900 Ft / fő, melyet 2023.02.12.-ig lehet utalással befizetni. Az ehhez szükséges adatokat a jelentkezési lap visszaigazoló email tartalmazza.Szép kártyával is fizethetsz nálunk előre fizetéssel! Ennek menetéről kérhetsz tájékoztatást a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön, ahol Papp Éva várja leveledet.
Telefonon személyesen is kereshetsz minket a 06308232311 telefonszámunkon.
A befizetett összeget nem áll módunkban sem visszafizetni, sem másik alkalomra beszámítani!
Az órákon párcserékkel tanítunk, így egyedül is bátran jelentkezhetsz! Amennyiben párral érkezel és nem szeretnél, nem kötelező cserélni!

Bachata kezdő 4 alkalmas, Bp. VI. ker. Benczúr u, Péntek 18:30

 
 
Teljesen kezdő bachata tanfolyam indul péntekenként!
 
Első alkalom: 2023.03.31. Péntek
Kezdés: 18:30- 20:00-ig . (90 perc)
Helyszín: VDSZ székház
Cím: 1068. Budapest, Benczúr u. 45. (4.emelet)
Fülbemászó dallamok, lágy ritmusok, egyszerű könnyen megtanulható lépések és jól használható figurák! Gyere el és engedd, hogy Téged is rabul ejtsen ez a romantikus stílus! Az alaplépések és figurák gyorsan megtanulhatók és máris használhatók!
Az első blokk 4 egymást követő pénteki alkalomból áll. Azután újabb 4 alkalommal folytatódik, amennyiben a létszám és a nemek aránya engedi!
Első 4 alkalmas blokk ára (4x90 perc) 9900 Ft / fő, melyet 2023.03.01.-ig lehet utalással befizetni. Az ehhez szükséges adatokat a jelentkezési lap visszaigazoló email tartalmazza.Szép kártyával is fizethetsz nálunk előre fizetéssel ugyancsak a fent megadott dátumig! Ennek menetéről tájékoztatást kérhetsz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön, ahol Papp Éva várja leveledet.
A befizetett összeget nem áll módunkban sem visszafizetni, sem másik alkalomra átirányítani!
Az órákon párcserékkel tanítunk, így egyedül is bátran jelentkezhetsz! Amennyiben párral érkezel abban az esetben nem kötelező cserélni.
 
 

kezdo salsa tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok