Bachata Club Style, Bp, VI. ker. Benczúr u. Péntek 19:30

 
 
 
 
Csatlakozni lehet Bachata Club Style tanfolyamunkhoz amennyiben táncolod már az alaplépéseket!
A 4 alkalomból álló (4 x 90 perces) új blokkban izgalmas és élvezetes figurákat, a lányok gyönyörű karmozdulatokat ,csípőkörzéseket, testhullámokat, a fiúk pedig nélkülözhetetlen vezetéstechnikai elemeket tanulhatnak meg! Mindezek kis gyakorlás után a bulikban máris táncolhatóak!
Oktatók Papp Zoli és Éva
Első alkalom: 2022.11.18. Péntek
Utolsó alkalom: 2022.12.9. Péntek
Időpont: 19:30 - 21:00 - ig
Helyszín: VDSZ székháza
Cím: 1068.Bp. Benczúr u. 45. (4.emeleti parkettás táncterem).
Amennyiben még nem jártál tánciskolánkban, először próbálsz ki minket és nem tetszett a 30.-i első alkalom, nem kell befizetned a tanfolyamra! Visszafizetjük az árát és a vendégünk voltál az első alkalomra!
Tanfolyam ára:
Az 4 alkalomnak (4x90 perc) 7900 Ft / fő, melyet az első, alkalom előtt lehet megvásárolni a helyszínen készpénzben recepciósunktól! Szép kártyával is fizethetsz nálunk előre fizetéssel! Ennek menetéről kérhetsz tájékoztatást a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön, ahol Papp Éva várja leveledet.
Telefonon személyesen is kereshetsz minket a 06308232311 telefonszámunkon.
Az órákon párcserékkel tanítunk, így egyedül is bátran jelentkezhetsz! Amennyiben párral érkezel és nem szeretnél, nem kötelező cserélni!
 

kezdo salsa tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok