Rendezvényeink


A magas szintű táncoktatás mellett büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt 20 évben számos más, a táncoktatáshoz szorosan kapcsolódó rendszeresen ismétlődő rendezvénnyel bővült tevékenységünk!
Ezek közül mindenki – legyen szó kezdő táncosról, vagy már haladóbbról – kiválaszthatja azokat amik számára a legoptimálisabban segíti gyors és hatékony fejlődését a tánctanulásban!

 

Kezdő tanítványaink heti rendszerességgel megrendezett salsa gyakorló táncest keretén belül felturbózhatják fejlődésüket. Ilyenkor nem tanulnak új figurát, hanem az órán megtanult lépéseket gyakorolják tanári segítség mellett, hogy azok még magabiztosabban menjenek! A zene tempóját is hozzájuk igazítjuk!

Ugyancsak az újonnan hozzánk csatlakozó kezdő tanítványokról szól az évente kétszer (ősszel és tavasszal) megrendezésre kerülő hétvégi Salsa Gólyatábor, melynek célja ugyancsak a gyorsabb tánctanulás és az ismerkedés a többi csoportba járókkal!

 

Minden évben kétszer rendezzük Tánc és Wellness hétvégénket, amin a kezdőtől a haladó szintig mindenki részt vesz! A táncórák 3 teremben párhuzamosan mennek és az iskola tanárai mellett külföldi vendégművészektől is tanulhatnak a résztvevők!

 

Legnagyobb eseményünk minden évben a júliusban megrendezésre kerülő Carmen Dance Nyári Tábor! A több napos Balaton parti rendezvényen több, nemzetközileg magasan elismert külföldi oktató is tanít! A tábor résztvevői között az iskola saját tanítványai mellett más tánciskolából, valamint külföldről is érkeznek a résztvevők!

 

Haladóbb táncosainknak hoztuk létre a rendszeresen működő Salsa Club Azucar bulit, ahol a zenék tempója már gyorsabb és a kezdő ruedák mellett középhaladó és haladó ruedákat is vezetünk!

 

Folyamatosan induló 2 vagy 4 alkalmas workshopjaink (mini tanfolyamok) lehetőséget adnak tanítványainknak, hogy más divatos latin táncokat is elsajátíthassanak (bachata merengue...stb), valamint fejleszthessék mozgásstílusukat (lányoknak Lady's Style)!

 

Nagyon fontos a számunkra, hogy a nálunk tanulók közelebbről is megismerjék egymást és a tanári csapatot! Rendszeresen szervezünk kirándulásokat, síelést, közös bográcsozást, kirándulásokat, melyekre szeretettel várunk mindenkit!

kezdo salsa tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok