Tánciskolánk a hobby táncokat tanulóknak szólnak! Őket várjuk óráinkra, rendezvényeinkre, bulijainkra! A házirendjét úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára kényelmes és zökkenő mentes legyen a tánctanulás.

*Órán való részvétel feltétele

Az órán való részvétel minden esetben karszalag viselésével lehetséges! Akár bérlettel, akár alkalmi jeggyel, akár ingyen vesz részt valaki az órán a karszalag viselése kötelező mind a teremben, mind pedig a hozzá tartozó helységekben! Érkezéskor a recepciónál lehet kérni és az óra végéig viselni kell jól látható módon. Karszalag nélkül az órán résztvevőt mind az oktatónak, mind pedig a recepciósnak jogában áll felszólítani az óráról való kiállásra.

- Már táncolók csatlakozása csoportjainkhoz/csoportváltás:

aki már tud valamilyen szinten táncolni akár régebben itt tanult nálunk, akár más tánciskolába járt, akár aktuálisan jár valamelyik csoportunkba, de szeretne csoportot váltani, vagy több csoportba is járni hetente, annak lehetősége van csatlakoznia aktuális csoportjainkhoz az alábbi módon:
annak érdekében, hogy csoportjaink fejlődését, oktatásunk minőségét és az élményt amit egy-egy óra nyújt maximálisan biztosítani tudjuk a megfelelő csoport kiválasztásáról, vagy másik csoportban (is) táncolásról  minden esetben előre szükséges egyeztetni az iskola vezetőjével Papp Zoltánnal. A csatlakozásnál a csoportba járó tanítványaink érdekeit figyelembe véve három szempontot vizsgálunk: a csatlakozni kívánó tudásszintjét, a fiú-lány arány egyensúlyát és a létszámot vesszük figyelembe (terem nagysága döntő, valamint oktatás szempontjából igyekszünk maximum 25-30 fő között tartani a létszámot).
Egyeztetés nélkül nem lehet aktívan részt venni az órán, kizárólag mint néző nyerhet betekintést az érdeklődő természetesen ingyenesen egy alkalom erejéig! Ezt az igényt adott helyszínen az óralátogatás alkalmával a foglakozás előtt a recepciósnak és az órát vezető tanárnak is jelezni kérjük. (elérhetőségünk : +36 30 82 32 311 )

*Bérletek általános információ

Óráink 60 vagy 90 percesek és mindig az adott időtartamot húzzuk le a bérletekről akkor amikor részt vesz valaki a foglalkozáson. Későknek nem áll módunkban kevesebbet lehúzni!

A bérletet az azon feltüntetett érvényesség dátumáig lehet használni.
Ha valaki elveszti a bérletét újat nem tudunk helyette adni, ezért kérünk mindenkit vigyázzon a bérletére! A havi bérlet kizárólag a rajta szereplő hónapra érvényes!

A táncbérletek felhasználhatóak minden helyszínünkön óráinkon és az általunk szervezett gyakorló esteken és bulikban. Mindenki csak a saját szintjének megfelelő órán, vagy annál lejjebb szintűn vehet részt.

Következő bérletet a régi bérlet bemutatásával lehet megvásárolni.
A táncbérlet névre szóló, másra át nem ruházható!

*Átjárhatóság a helyszínek között

A csoportok teljesen kezdő szintről indulnak és ahogyan telik az idő úgy lép a csoport egyre magasabb szintre. A bérlettel át lehet járni másik tánccsoportokba is, akár másik helyszínre is. Ennek egyetlen feltétele hogy csak ugyanolyan, vagy alacsonyabb szintű csoport legyen.
Órarendünkben könnyen ellenőrizhető, hogy hol tart egy adott csoport az "Itt tartunk"-ra rákattintva.

*Ingyenesen táncórán való részvétel feltétele

Első óra látogatása mindenki számára ingyenes.Akár teljesen kezdő, akár más tánciskolából iskolánkhoz csatlakozni kívánóról legyen szó.

Ha valaki magasabb szintű csoportban tanul, akkor ingyenesen részt vehet az alacsonyabb szintű csoportok óráin, amennyiben tánciskolánk bérletével igazolja, hogy rendszeresen és legalább 2 hete részt vett a saját, magasabb szintű óráján. (középhaladók a kezdő órákon, haladók a kezdő és középhaladó órákon vehetnek így ingyen részt, KIVÈTEL a KÖZÈPHALADÔ 3, ami a haladóknak sem ingyenes).

A második feltétele az ingyenes óralátogatásnak, hogy ne boruljon fel a nemek aránya. Amennyiben például lány vagy és az adott órán eleve több a lány, abban az esetben nem tudsz élni az ingyen gyakorlás lehetőségével.

*Kimaradás pótlása

A rendszeres óralátogatás nem kötelező de hasznos. Előfordulhat hogy betegség, utazás, vizsgák miatt kimaradsz az órádról. Kérlek értesítsd tanárodat erről hogy segíteni tudjunk az eredeti csoportba való visszacsatlakozásba, vagy, hogy segítsünk másik csoportot keresni a számodra ahol zökkenőmentesen folytathatod a tánctanulást.

*Segítünk a gyorsabban haladóknak

Sok éves tapasztalatunk, hogy valaki az átlagosnál gyorsabban tanul, ezért a csoportokon belül lehetőség van magasabb szinthez csatlakozni. A csatlakozásról az iskola vezetőjével Papp Zoltánnal kell minden esetben egyeztetni, azaz nem az iskola tanáraival! A személyes találkozón egy rövid próbatánccal felmérésre kerül a csatlakozni kívánó tudásszintje (egyezik-e az adott csoport tudásával), illetve a csatlakozás nem boríthatja fel a fiú-lány arányt az adott csoportba. Amíg ez nem történik meg addig az érdeklődő csupán  betekinthet egyszeri alkalommal az órába mint néző, de aktívan nem táncolhat.Csatlakozással kapcsolatban érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a +36 30 97 34 684 számon lehetséges.

*Felszerelés, öltözet

Mivel sokat fogunk táncolni, ezért elengedhetetlen egy kényelmes váltó cipő és bőséges folyadék, esetleg egy kisebb méretű törülköző. A higiénia érdekében pedig dezodor és esetleg váltó póló.

*Rendezvények

Az órák mellett rengeteg programot kínálunk melyek a táncról, a jó hangulatról, ismerkedésről, barátkozásról, kulturált szórakozásról szólnak.A részvételt kizárólag azok számára tudjuk biztosítani, akik időben regisztrálnak ezekre és betartják a megadott befizetési időintervallumokat. Befizetés utáni lemondást és pénz visszafizetést csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha a lemondó szerez maga helyett valakit. Ez a partner helyszínekkel kötött szerződési konstrukciókból adódik!

kezdo salsa tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok