Kedves Látogató!

Amit a Carmen Salsáról röviden elmondhatunk:
Való igaz: tánciskolánkban kiemelkedő színvonalon folyik a táncoktatás immáron 20 éve! Ez a fő tevékenységünk lényege - azonban ez messze nem minden! Megalakulásunk óta iskolánk elsődleges célja, hogy a zene és tánc, ezen belül is főleg a salsa tánc okozta pozitív érzések minden ember életének része legyen. Tánciskolánk összes salsa oktatóját egyetlen gondolat vezérel, a salsa tánctanítással felpezsdíteni az emberek életét és vidámabbá tenni a szürke hétköznapokat! Ez már akkor is így volt amikor a Carmen Salsa 1996-ban megnyitott, és ma is pontosan így van!A magas szintű táncoktatás csak egy része tevékenységünknek. Ennél sokkal többről van szó: az emberi kapcsolatokról! Fontosnak tartjuk, hogy a mai rohanó világunkban egy olyan kis szigetet teremtsünk minden Carmenes számára, ahol elfelejthetik gondjukat, bajukat és ahol találkozhatnak barátaikkal. Tanárok és tanítványok közösen, egymást elfogadva teremtjük meg azt a helyet, ahol mindenki önmaga lehet. Oktatóink arra törekszenek, hogy partneri kapcsolatot alakítsanak ki tanítványaikkal, hiszen számukra a táncoktatás nem munka, hanem szenvedély.

Miért éppen a kubai salsa?
A válasz egyszerű, a kubai salsa több mint tánc!

 

Egy olyan stílus, amely a mozgást, a zene szeretetét és a közösség összetartó erejét ötvözi egy formába. Táncóráinkon eredeti kubai salsát, más néven Rueda de Casinot oktatunk, melynek elsajátításával tanítványaink nem csupán a salsát tanulják meg, hanem egy több száz fős salsa közösség tagjaivá válnak.

Rendszeresen megrendezett színvonalas rendezvényeink, felejthetetlen nyári kubai salsa táboraink, táncos wellness hétvégéink, valamint közösségi programjaink mind-mind ezt a célt szolgálják.

 

Salsa tábori összefoglaló videó

Több évtizedes tapasztalatunk azt bizonyítja, hogy megfelelő szakértelem segítségével bárki számára elsajátítható a tánc, legyen szó akár a salsa, vagy egyéb más táncstílusról! Kortó, alkattól, ritmusérzéktől valamint a tehetségtől függetlenül megtanulhat bárki táncolni. Hiszünk abban, hogy tánciskolánk méretéből adódóan pozitív változásokat érhet el nem csak egyéni, hanem közösségi szinten is.Ingyenesen látogatható bemutató óráink célja, hogy a tánc okozta pozitív hatás bárki számára elérhető legyen anyagi lehetőségétől függetlenül.

kezdo salsa tanfolyamok

Figura katalogus

 

valaszolunk

szep kartya

Salsa tanfolyamok, bulik, táborok